محل تبلیغات شما
با اینکه ایتالیا خاستگاه پیتزا است، اما مکزیکی‌ها به آن تعریف جدیدی داده‌اند. هرقدر پیتزا ایتالیایی سبک و ساده است، پیتزای مکزیکی سنگین و پر از مخلفات است.
پیتزا

در مکزیک این پیتزا را با نان تورتیلا می‌پزند و مانند اکثر غذاهای مکزیکی روی آن لوبیا و میزان زیادی فلفل چیلی تند می‌ریزند که ممکن است با ذائقه‌ همه زیاد سازگار نباشد. به همین دلیل ما با کمی تغییر در دستور پخت پیتزا مکزیکی ، به روش ویژه‌ خودمان رسیده‌ایم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این روش را امتحان کنید؛ بی‌شک یکی از خوشمزه‌ترین پیتزاهایی خواهد بود که تاکنون امتحان کرده‌اید. با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا مکزیکی

  • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  • قارچ ۲۵۰ گرم
  • ذرت ۲۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا (ترکیب موزارلا و چدار) ۵۰۰ گرم
  • ترشی فلفل هالوپینو به میزان لازم
  • فلفل دلمه‌ای خلال شده نازک یک عدد
  • رب گوجه‌ فرنگی یک قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه، پودر سیر، زیره، پودر پاپریکا، پودر پیاز، اورگانو، فلفل چیلی، آویشن و نمک به میزان لازم

مواد لازم برای سس سالسا

  • گوجه‌ فرنگی خرد شده ۴ عدد
  • پیاز خرد شده نصف یک عدد
  • فلفل دلمه‌ای خرد شده کوچک یک عدد
  • سیر له شده یک قاشق مرباخوری
  • کره ۳۰ گرم
  • آویشن، اورگانو، پودر پاپریکا و نمک به میزان لازم
  • سس کچاپ ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس سالسا برای پیتزا مکزیکی

کره را در تابه آب کنید و پیاز را در آن تفت دهید. سپس سیر له شده را به آن اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن گوجه‌ فرنگی، فلفل دلمه‌ای، پودر پاپریکا، اورگانو، آویشن و نمک را هم اضافه کنید. در تابه را بگذارید تا گوجه‌فرنگی و فلفل بپزند. بعد از پختن سبزیجات، کچاپ را اضافه و نمک سس را اندازه کنید. سس سالسا را کنار بگذارید تا خنک و برای استفاده کردن روی پیتزا آماده شود.

طرز تهیه پیتزا مکزیکی

مرحله اول

برای شروع گوشت چرخ کرده را با کمی روغن در تابه تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی و ادویه‌ها را به آن اضافه کنید. در آخر نمک آن را تنظیم کنید و گوشت را از روی حرارت بردارید. خمیر پیتزا را به ضخامت نیم سانتی‌متر روی کاغذ روغنی چرب شده باز کنید. می‌توانید روی خمیر را در همین حالت بپوشانید و اجازه دهید برای ۳۰ دقیقه استراحت و پف کند.

مرحله دوم

سس سالسا را به‌آرامی روی خمیر بمالید. بعد یک لایه پنیر و یک لایه از گوشت چرخ کرده را روی آن بریزید. سپس قارچ ورقه ورقه شده، فلفل دلمه‌ای خلالی شده و ذرت را روی پیتزا قرار دهید.

مرحله سوم

در آخر دوباره کمی پنیر روی پیتزا بریزید و آن را در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده است قرار دهید. به پیتزا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان برای پخت بدهید. بعد از آن گریل فر را روشن کنید و اجازه دهید برای ۵ الی ۱۰ دقیقه روی پیتزا برشته شود. بعد از خارج کردن از فر، روی پیتزا را با فلفل هالوپینو تزئین و آن را سرو کنید. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب تست قارچ، پیش غذایی هیجان‌انگیز را مطالعه کنید.

طرز تهيه سركه سيب خانگي

املت سوسيس و گوجه ؛ صبحانه دلچسب

میگو سیخی ؛ حتما” امتحان کنید

پیتزا ,روی ,یک ,دهید ,فلفل ,پودر ,روی پیتزا ,و نمک ,بعد از ,را در ,را به

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سیمرغ رایانه کویر رایانه خواب آلود سفیران سلامت بیتا رایانه انی لاجیک-AnyLogic سالن زیبایی مینا ناصری سئو سایت / طراحی سایت قیمت بروز و دقیق سکه سریال کره ای - معرفی بهترین سریال های کره ای