محل تبلیغات شما

 

فتوچینی نوعی ماکارونی نواری شکل و ضخیم است.

طرز تهیه فتوچینی با شیر و پنیر

فتوچینی با شیر و پنیر یک غذای بسیار ساده اما لذیذ و خوشمزه است. این غذا با استفاده از پاستای فتوچینی، کره، شیر، جعفری و پنیر  آماده می‌شود. فتوچینی را معمولا همراه با راگوی گوشت یا راگوی مرغ می‌خورند. در ادامه طرز تهیه فتوچینی با شیر و پنیر را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم

  • فتوچینی: ۳۴۰ گرم
  • کره: ۲ قاشق غذاخوری
  • شیر پرچرب: ۱ پیمانه
  • جعفری: ۱/۴ پیمانه
  • پنیر: نصف لیوان

طرز تهیه فتوچینی با شیر و پنیر

طرز تهیه فتوچینی

  • در یک قابلمه آب و نمک در حال جوش، پاستای فتوچینی را کمی بپزید تا نیمه پخته شود.(حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه)
  • ۱ لیوان از آب پاستا را نگه دارید.
  • پاستا را آبکشی کنید و کنار بگذارید.
  • در قابلمه، کره را آب کنید و شیر پرچرب و پنیر را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید با شعله کم بپزند.
  • پاستا را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
  • اگر سس زیادی غلیظ بود، برای رقیق کردن آن از آب پاستا که از قبل نگه داشته بودید استفاده کنید.
  • اجازه دهید چند دقیقه‌ای مواد با پاستا قل بخورد تا سس به خورد پاستا برود.
  • پس از پخت پاستا را با جعفری تزیین کنید و سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع غذا مطلب طرز تهیه کیک مرغ  را مطالعه کنید.

  

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

طرز تهيه سركه سيب خانگي

املت سوسيس و گوجه ؛ صبحانه دلچسب

میگو سیخی ؛ حتما” امتحان کنید

پاستا ,شیر ,آب ,مواد ,فتوچینی ,پنیر ,کنید و ,پاستا را ,با شیر ,شیر و ,و پنیر

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خبرنامه سئو ایران و جهان فقط اهنگ وبلاگ شخصی سمین کابلی xmould لوازم خانگی افراکالا مسیر سبز وبلاگ طاووس هنر فانوس رایانه گرافیک طرح