تاریخچه تاس کباب با گوشت شکار به زمان صفویه برمیگردد و در کتابهای تاریخی به بهانههای مختلف در مورد غذایی به اسم تاس کباب صحبت شده است.
تاس کباب قاجاری» یکی از غذاهای مورد علاقه ناصرالدین شاه قاجار بوده و آن را معمولا با گوشت شکار درست میکردند. تاس کباب یک غذای ایرانی اصیل و خوشمزه است که البته ربطی به هیچگونه کباب کوبیده و تابهای ندارد و البته در کشورهای دیگر هم به اشکال مختلف طبخ میشود. با طرز تهیه تاس کباب آسان همراه مجله دلتا باشید.
مواد لازم برای تهیه تاس کباب :
- گوشت گوسفندی: ۱ کیلو
- سیب زمینی: ۲ عدد
- پیاز: ۲ عدد بزرگ
- به: ۱ عدد
- هویج: ۳ عدد
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار کافی
طرز تهیه تاس کباب آسان :
۱. ابتدا همه مواد را به تکههای کوچکتر بریده، به طور مثال گوشت و سیب زمینی را به ۴ تکه تقسیم کنید. هویج و پیاز را به صورت حلقهای ببرید و میوه به را به صورت قاچ هندوانه برش دهید.
۲. قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و مقداری روغن داخل آن بریزید. یک ردیف پیاز حلقه شده را کف قابلمه بچینید و روی پیازها تکههای گوشت قرار دهید. روی تکههای گوشت کمی فلفل و زردچوبه بپاشید و به همین ترتیب هویج و به را هم روی گوشت بچینید و در آخر سیب زمینیهای حلقه شده را قرار دهید. نصف پیمانه آب را به همراه مقداری نمک و ادویههای دیگر داخل قابلمه بریزید و روی حرارت گاز قرار دهید تا بهجوش بیاید.
۳. در قابلمه را ببندید و اجازه دهید غذا به آرامی حدود ۳ تا ۴ ساعت آب بیندازد و پخته شود. اگر هم آب غذا کشیده شد حتما مقداری آب به آن اضافه کنید تا پیازها ته نگیرد.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید
کباب ,گوشت ,دهید ,آب ,روی ,تاس ,را به ,تاس کباب ,قرار دهید ,شده را ,و به
درباره این سایت