محل تبلیغات شما

 

در زبان ترکی دلمه به معنای پر شدن است و به همین دلیل غذاهایی که موادی داخل آن‌ها گذاشته می شوند به دلمه معروفند.

دلمه گوجه فرنگی

دلمه گوجه فرنگی پیش‌غذایی بسیار خوشمزه بوده و جز دستورپخت‌های آشپزی آسان قرار می‌گیرد زیرا طرز تهیه بی‌دردسری دارد که مختص ناحیه خاورمیانه است و با استفاده از گوشت چرخ‌کرده، لپه، برنج و سبزی دلمه درست می‌شود. مواد دلمه را داخل سبزیجاتی مانند بادمجان، فلفل دلمه، گوجه فرنگی، پیاز و برگ پر می‌کنند؛ بنابراین می‌توانید مواد مورد نظر را داخل سبزیجات مختلف بریزید و چند نوع دلمه درست کنید این کار سفره شما را رنگین‌تر می‌کند. در ادامه طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی را در مجله دلتا بخوانید.

طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی

مواد لازم

  • گوجه فرنگی: ۵ عدد
  • گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم
  • برنج: ۲ پیمانه
  • لپه خام: ۳ پیمانه
  • رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۲ عدد
  • سبزی خشک شده: ۳ قاشق غذا خوری
  • پیازداغ:۲ قاشق غذاخوری
  • آبغوره: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی

  •  در اولین مرحله لپه‌ها را از چند ساعت قبل بگذارید خیس بخورد.
  •  بهتر است که دو الی سه بار آب لپه‌ها را عوض کنید.
  •  بعد از خیس شدن لپه‌ها آن‌ها را در قابلمه‌ای ریخته، مقداری نمک به آن اضافه کنید و سپس بعد از پخته شدن آن را آبکش کنید.
  • همزمان با پختن لپه برنج را نیز که از قبل خیس کرده‌اید و در آب نمک گذاشته‌اید آبکش کنید.(بهتر است برنج نیم پز باشد.)
  • گوشت، پیاز داغ و ادویه‌های گفته شده را با مقداری روغن در تابه‌ای ریخته و سرخ کنید.
  • پس از سرخ شدن مواد لپه و برنج نیم‌پز شده را اضافه کنید.
  • بعد از ۵ دقیقه تفت دادن مواد، سبزی خشک شده( در صورت تمایل سبزی تازه) را نیز به آن اضافه کنید.
  • در تابه‌ای پیاز را با کمی فلفل، نمک، زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی تفت دهید و برای رقیق شدن یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید.
  • برای طعم دار شدن سس مقداری سبزی و آبغوره نیز به آن اضافه کنید.
  • ابتدا گوجه‌فرنگی را از قسمت بالایی برش دهید و داخل آن را خالی کنید.
  • سپس مواد داخل دلمه را با قاشق در گوجه‌فرنگی بریزید و روی آن را با سس بپوشانید.
  • بعد از پر شدن تمام گوجه‌ها از مواد، آن‌ها را در قابلمه‌ای بچینید و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا بپزند.
  • پس از گذشت ۱۵ دقیقه دلمه‌های گوجه را بیرون آورده و می‌توانید نوش جان کنید.

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

طرز تهيه سركه سيب خانگي

املت سوسيس و گوجه ؛ صبحانه دلچسب

میگو سیخی ؛ حتما” امتحان کنید

دلمه ,شدن ,گوجه ,داخل ,مواد ,گوجه‌فرنگی ,اضافه کنید ,به آن ,را با ,آن اضافه ,آن را

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پهنه ی کویر alefbatour قاب چوبی دوست صمیمی.؟( فرامرز حدادی ) گل پیچک خرید آنلاین گهواره طبیعت سبز تجهیزات آشپزخانه صنعتی و هتل | لوازم آشپزخانه فست فود پمپ وکیوم معرفی تجهیزات ساخت استخر