محل تبلیغات شما

 خوردن گشنیز با غذا از ترش کردن جلوگیری می‌کند و کلاً گشنیز جلوی مسمومیت‌های غذایی را می‌گیرد.

خورشت آلو گشنیز

خورش آلو گشنیز یکی از غذاهای سنتی جنوب ایران است که به شهر خوزستان تعلق دارد. در این غذا به هیچ عنوان از آلو استفاده نمی‌شود و منظور از آلو همان سیب‌زمینی است. اسم آلو در عنوان غذا به این دلیل است که زمانی مردم سیب‌زمینی را از هندوستان وارد ایران می‌کردند به آن آلو زمینی می‌گفتند و این کلمه به دلیل این است که مردم هندوستان به سیب‌زمینی آلو زمینی می‌گفتند. در ادامه طرز تهیه خورشت آلو گشنیز را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.

طرز تهیه خورشت آلو گشنیز

مواد لازم

  • روغن: یک فنجان
  • پیاز بزرگ (خرد شده): یک عدد
  • سیر (له شده): ۴ حبه
  • ادویه خورشی: یک قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری
  • گوشت راسته گوسفند (تکه شده): ۵۰۰ گرم
  • لیمو عمانی: ۴ عدد
  • گشنیز (ساطوری شده): یک کیلوگرم
  • گرد لیمو عمانی: یک قاشق سوپ‌خوری
  • سیب زمینی (خرد شده): ۳ عدد
  • نمک: یک و نیم قاشق چایخوری
  • زعفران (حل شده): یک قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه خورشت آلو گشنیز

(برای مطالعه انواع خورشت به مجله آشپزی دلتا مراجعه کنید.)

  • ابتدا پیاز را تفت دهید.
  • سپس سیر، گوشت و ادویه را اضافه کنید و تفت دهید.
  • ۳ فنجان آب اضافه کرده و بگذارید گوشت بپزد.
  • گشنیز را همانند سبزی خورشت‌های دیگر سرخ کنید سپس به غذا اضافه کنید.
  • لیمو عمانی‌ها، گشنیز و سیب‌زمینی‌ها را به مواد اضافه کرده و بگذارید تا ۴۵ دقیقه بپزد.
  • در مرحله آخر نمک، فلفل و زعفران را به خورشت اضافه کنید بعد از اینکه خورشت چند جوش زد غذا آماده سرو است.

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

طرز تهيه سركه سيب خانگي

املت سوسيس و گوجه ؛ صبحانه دلچسب

میگو سیخی ؛ حتما” امتحان کنید

آلو ,گشنیز ,خورشت ,غذا ,یک ,قاشق ,خورشت آلو ,تهیه خورشت ,است که ,اضافه کنید ,آلو گشنیز

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود پرسشنامه، پاورپوینت کتاب، نقد مقاله، نقد پایان نامه علوم و رایانه طراحی گرافیکی سیمرغ رایانه مطالب مفید تبلیغات فیلم های روز دنیا پهنه ی کویر دانستنیهای علمی رمان تجهیزات آشپزخانه صنعتی و هتل | لوازم آشپزخانه فست فود