محل تبلیغات شما

سوپ سفید یا سوپ شیر با جو از جمله محبوب‌ترین پیش غذاهاست که میهمانی‌ها را جذاب می‌کند.

دستور پخت سوپ جو با شیر و خامه

سوپ جو سفید یکی از انواع سوپ‌های مجلسی و پرطرفدار ایرانی است که از پیش‌غذاهای رستورانی هم محسوب می‌شود. این سوپ در کنار سوپ‌های معروفی مثل سوپ شیر و سوپ جو قرمز بیشتر در مجالس و مهمانی‌ها سرو می‌شود. مطلب دستور پخت سوپ جو با شیر و خامه را در مجله اینترنتی دلتا مطالعه کنید.

مواد لازم:

  • جو پوست‌کنده خشک: ۲۰۰ گرم
  • قارچ: ۲۰۰ گرم
  • هویج خردشده: ۲ عدد متوسط
  • جعفری ساتوری شده: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
  • شیر: ۱ لیتر
  • مرغ ریز شده: ۱۰۰ گرم
  • آب‌لیمو ترش: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • فلفل سفید: ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک: به میزان کم

طرز تهیه سوپ جو

دستور پخت سوپ جو با شیر و خامه

  • ابتدا جو را در قابلمه‌ای نسبتا بزرگ بریزید، سپس هویچ را اضافه کنید و اجازه بدهید بپزد.
  • مرغ را با یک پیاز و هویج کامل داخل قابلمه‌ای بپزید و از هیچ گونه ادویه‌ای استفاده نکنید.
  • شیر را به جو اضافه کنید و اجازه بدهید با حرارت ملایم بپزد و با شیر مغزپخت شود.
  • نمک و فلفل سفید را اضافه کنید.
  • قارچ را خرد کنید و به سوپ اضافه کنید.
  • گوشت مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.
  • اکنون چند قاشق سوپ جو شیر و خامه در یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید و مستقیم به سوپ اضافه کنید.
  • بعد از آماده شدن جعفری را اضافه کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با تهیه انواع سوپ مطلب طرز تهیه سوپ شلغم و جو درمانی برای کرونا” را مطالعه کنید.

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

طرز تهيه سركه سيب خانگي

املت سوسيس و گوجه ؛ صبحانه دلچسب

میگو سیخی ؛ حتما” امتحان کنید

سوپ ,جو ,شیر ,قاشق , ۲ ,خامه ,اضافه کنید ,کنید و ,سوپ جو ,شیر و ,جو با

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فرکتال سیب بومرنگ تجهیزات دندانپزشکی بومرنگ (وینکس های جادویی ) ُسپتیک تانک ناب زیست فروش و نصب آپشن خودرو، رادار نقطه کور، دوربین 360 درجه مزایای آژانس تبلیغاتی سئو سایت / طراحی سایت پهنه ی کویر