محل تبلیغات شما

 کشک پیاز از غذاهای سنتی استان کهکیلویه و بویراحمد است. همان‌طور که از اسم این غذا پیداست مواد تشکیل دهنده این غذا کشک و پیاز است. این غذا در دسته آبگوشت‌ها قرار می‌گیرد

غذاهای آبکی در زمان‌های قدیم در ایران بسیار مرسوم بوده است به نحوی که بیشتر از این غذاها استفاده می‌شده و کمتر به سراغ برنج می‌رفتند. تقریبا در اکثر شهرهای ایران با انواع مواد خوراکی به علاوه کشک از این دسته غذاهای آبکی زیاد تهیه می‌شده است که علاوه بر آسان بودن بسیار مقوی بوده و انرژی لازم را به بدن می‌رسانده است. در ادامه طرز تهیه کشک پیاز را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.

طرز تهیه کشک پیاز

مواد لازم

  • کشک: ۵۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • مغز گردو: ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه کشک پیاز

(برای مطالعه انواع غذاهای سنتی ایرانی به مجله آشپزی مراجعه کنید.)

  • ابتدا کشک را (اگر از نوع خشک است) خیس کنید.
  • سپس با پیاز تازه، گردو و شکر بکوبید.
  • این غذا همراه با نان سرو می‌شود.
  • می‌توانید از کشک مایع هم استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای مطالعه بیشتر طرز تهیه آبگوشت به را در مجله دلتا مطالعه کنید.

 

با مجله آشپزی دلتا همراه باشید

طرز تهيه سركه سيب خانگي

املت سوسيس و گوجه ؛ صبحانه دلچسب

میگو سیخی ؛ حتما” امتحان کنید

کشک ,پیاز ,مطالعه ,غذا ,تهیه ,غذاهای ,این غذا ,کشک پیاز ,غذاهای سنتی ,از این ,برای مطالعه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

انتخاباتِ عشق دکوراسیون و لوزام خانگی سایت رسمی تفال – فروش لوازم برقی و آشپزخانه تفال موفق باش طرح توجيهي,پروژه كارآفريني,كارآفريني, كسب كار,طرح توجيه فني آموزش آنلاین زبان Panelaval نرم افزار کد شکن ساخت انواع کباب پزهای تابشی اتوماتیک شیدپخت لیوان کاغذی دو جداره