اگر دوست دارید برنامه غذایی خود را متنوع و غذاهای گوناگون ایرانی را امتحان کنید، تاک پلو انتخاب خوبی است. این پلوی مخلوط و لذیذ طعم خوبی دارد و معمولا با مرغ سرو میشود. با مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه این غذای شاهرودی آشنا شوید.
مواد لازم تهیه تاک پلو :
- برنج: ۴ پیمانه
- برگ مو: ۴۰۰ گرم
- فیله مرغ: ۸ عدد
- پیاز: ۲ عدد
- گرد غوره: یک قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده: یک قاشق چایخوری
- نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
طرز تهیه تاک پلو :
برنج را پس از شستن، چند ساعت در آب و نمک خیس کنید.
پیاز را نگینی خرد کرده و با زعفران دم کرده، نمک و فلفل قرمز در ظرفی مخلوط کنید.
فیلههای مرغ را به مواد افزوده، با هم مخلوط کنید تا مواد به خورد مرغ رود. پس از آن در ظرف را بسته و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند تا مزهدار شود.
در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی شعله متوسط بگذارید تا جوش بیاید؛ سپس برنج خیس خورده را در آب جوش بریزید.
برگ مو را در اندازه دلخواه خردکرده و در قابلمه برنج بریزید. پس از چند دقیقه که برگ مو و برنج نرم شدند، آنها را آبکش کنید.
کف قابلمه کمی روغن ریخته و نان، برنج یا برگ مو برای ته دیگ بگذارید؛ سپس مخلوط برنج و برگ موی آبکش شده را در قابلمه بریزید و لا به لای آنها گرد غوره بپاشید.
وقتی برنج بخار کرد، دمکنی بگذارید و حدود ۵۰ دقیقه زمان دهید تا برنج دم بکشد.
در مدت دم کشیدن برنج، فیلههای مرغ را از یخچال بیرون آورید و در تابهای سرخ کنید.
وقتی پلو آماده شد، آن را در دیس بکشید و فیلههای مرغ را اطراف آن بچینید.
تاک پلو را با سالاد و انواع ترشی سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.
برنج ,مرغ ,مو ,برگ ,تاک ,پلو ,برگ مو ,را در ,تاک پلو ,پس از ,مرغ را
درباره این سایت