خمیر جادویی ، خمیری بسیار ترد و سبک و مناسب برای طبخ انواع غذا ها مانند پیراشکی، کلوچه، نان صبحانه، نان شکم پر، پیتزا و … است. حتی میتوان این خمیر را در روغن سرخ و به تنهایی مصرف کرد. خمیر جادویی یک خمیر همه کاره است که به راحتی میتوان آن را در منزل تهیه و انواع غذا های خوشمزه را با آن درست کرد.
مواد لازم تهیه خمیر جادویی :
- آرد: ۳ لیوان
- خمیر مایه: ۳ قاشق چای خوری
- تخم مرغ: یک عدد
- شیر یا آب: یک لیوان
- روغن: ۶ قاشق غذاخوری
- نمک: یک قاشق چای خوری
- شکر: ۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه خمیر جادویی :
شیر یا آب را ولرم کنید. بهتر است از شیر استفاده کنید تا خمیر بهتر شود.
خمیر مایه، شیر ولرم و یک قاشق چای خوری شکر را در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. آن را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا خمیر مایه کف و به اصطلاح عمل کند.
تخم مرغ، بقیه شکر، روغن و نمک را در کاسه دیگری ریخته و مخلوط کنید تا یکدست شوند.
خمیر مایه عمل آمده را با چند قاشق آرد مخلوط و به مواد تخم مرغی اضافه کنید. کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند، سپس بقیه آرد را بیفزایید.
پیشنهاد مطالعه: اگر دوست دارید یک پیراشکی خوشمزه با خمیر جادویی درست کنید، مطلب پیراشکی کرم دار ؛ عصرانه دلچسب پاییزی را مطالعه کنید.
روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی آن بگذارید. آن را ۱۰ دقیقه ورز دهید تا نرم و لطیف شود.
کاسه ای را چرب کرده و خمیر را در آن بگذارید. روی آن را بپوشانید و یک ساعت در جای گرم بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود.
خمیر جادویی آماده مصرف برای انواع غذا ها و نان و شیرینی ها است. این خمیر بافت و ماندگاری خوبی دارد و کار با آن آسان است.
خمیر جادویی را میتوانید در کیسه فریزر بسته بندی کرده و تا چند روز در یخچال نگهداری کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
خمیر ,جادویی ,قاشق ,یک ,آرد ,بگذارید ,خمیر جادویی ,را در ,قاشق چای ,آن را ,و به
درباره این سایت