محل تبلیغات شما
فوت و فن های طرز پخت لازانیا را در مجله دلتا بخوانید.
طرز پخت لازانیا

طرز پخت لازانیا فوت و فن هایی دارد که با رعایت آن ها می‌توانید یک غذای خوشمزه و عالی داشته باشید. در طرز تهیه لازانیا ، سس لازانیا که همان سس بشامل است، نقش بسزایی دارد.

نکات مهم طرز پخت لازانیا :

۱. میزان مایه لازانیا اعم از گوشت، مرغ یا سبزیجات کم باشد.

۲. مایه لازانیا کم چرب باشد.

۳. پیاز استفاده شده در لازانیا خیلی ریز خرد یا رنده شود یا از پودر پیاز استفاده کنید.

۴. اگر از رب در مایه لازانیا استفاده می‌کنید، میزان آن بسیار کم باشد. لازانیایی که با سس بشامل تهیه می‌شود، مطلوب تر است.

۵. حتماً اولین لایه ای که در کف ظرف می‌ریزید، سس سفید باشد.

۶. روی سس سفید ورقه های لازانیا را بچینید.

۷. بعد از هر لایه ورقه لازانیا، یک لایه خیلی نازک از مایه گوشتی یا سبزیجات بریزید.

لازانیا

۸. روی هر لایه مایه گوشتی، مقدار کمی پنیر پیتزای رنده شده و پودر پنیر پارمزان بریزید.

۹. وقتی لایه ها تمام شد، بعد از گذاشتن ورق لازانیا روی آخرین لایه، مایه گوشتی یا سبزیجات نریزید. فقط از سس بشامل استفاده کنید.

۱۰. در آخرین لایه روی سس بشامل را با پنیر پیتزای فراوان بپوشانید.

۱۱. قبل از گذاشتن لازانیا در فر، با آب پاش مقداری آب روی لازانیا اسپری کنید.

۱۲. حتماً در انتهای پخت گریل را روشن کنید و حدود ۱۰ دقیقه از بالا حرارت دهید تا پنیر روی لازانیا طلایی شود. در این مدت چند بار به فر سر بزنید و مراقب باشید پنیر نسوزد.

۱۳. وقتی لازانیا را از فر بیرون آوردید، بلافاصله سرو نکنید و صبر کنید تا دمای پنیر کمی پایین بیاید.

۱۴. در صورت امکان لازانیا را به صورت تک نفره سرو کنید. ولی اگر این کار مقدور نیست، بهتر است قبل از سرو لازانیا آن را برش بزنید.

۱۵. برای تهیه لازانیا بدون فر هم این نکات را رعایت کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی دلتا را بخوانید.

طرز تهيه سركه سيب خانگي

املت سوسيس و گوجه ؛ صبحانه دلچسب

میگو سیخی ؛ حتما” امتحان کنید

لازانیا ,پنیر ,لایه ,مایه ,سس ,طرز ,طرز پخت ,لازانیا را ,مایه لازانیا ,سس بشامل ,پخت لازانیا

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اقامتگاه های ایران کیهان بزرگ پوشک بچه کانفی والارین نوشته های سوفیا دوربین مداربسته / مقالات دوربین مداربسته / نصب دوربین مدار بسته فانوس رایانه بک لینک و رپورتاژآگهی مقالات مفید آشپزباشی